عکس خواص آلوورا

خواص آلوورا: گنجینه ای از سلامتی و زیبایی

باور کنید گیاه آلوئه‌ورا (صبر ‌زرد) یک داروخانه کامل است با این تفاوت که اگر همه داروهای یک داروخانه را یکجا بخورید ممکن نیست زنده بمانید، اما اگر روزانه دو سه وعده از این گیاه میل کنید، هر روز سالم تر و شاداب تر می‌شوید.

بفرما آلوئه‌ورا

همه کسانی که قند خون بالا دارند یا دیابت یا یبوست یا مشکلات گوارشی یا پسوریازیس یا اگزما یا حساسیت پوستی شدید یا لک پوستی یا آکنه یا جوش یا چین و چروک و خشکی و کدری پوست، همه آنها که از زخم‌های دردناک دیر التیام رنج می‌برند یا از دردهای مفصلی عضلانی یا کشیدگی تاندوم‌ها و آرتروز یا از انواع سوختگی روی پوست بدن یا حساسیت پوستی شدید یا هیپرلیپیدمی یا کمبود ویتامین یا اختلال و انسداد و سندرم روده یا هموروئید یا کم‌خونی یا کمبود ویتامین یا زخم معده و اثنی‌عشر و خلاصه همه خانم‌هایی که نشانه‌های آغاز یائسگی بشدت آزارشان می‌دهد، باید استفاده از آلوئه‌ورا را امتحان کنند، چون به گفته دکتر شمسعلی رضازاده، داروساز و رئیس پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی، پژوهش‌های علمی ثابت کرده است آلوئه‌ورا در درمان همه این بیماری‌ها نقشی موثر دارد و جالب اینجاست که مصری‌های باستان بسیاری از خواص آن را از 1500‌سال پیش از میلاد مسیح (ع) می‌دانسته‌اند و از آن استفاده می‌کرده‌اند. هرچند آنها مسلما خبر نداشتند که آلوئه‌ورا حاوی 20‌نوع اسید آمینه و سرشار از ویتامین‌های E ،C،B2، B6، B12 و A نیز هست.

از کمپوت تا کرم زیبایی

از شناخته شدن خواص درمانی آلوئه‌ورا در ایران حدود 6 یا 7 سال می‌گذرد اما بد نیست بدانید امروزه در دیگر کشورها محصولات گوناگون این گیاه به شکل نوشابه، کمپوت، شامپوها، صابون، شوینده، کرم‌ها و لوسیون‌های آرایشی، کپسول، قرص جوشان و… استفاده می‌شود.

درست مصرف کنید!

به گفته رضازاده، آلوئه‌ورا به دو شیوه خوراکی و مالشی مورد استفاده قرار می‌گیرد. استعمال موضعی آن برای رفع ناراحتی‌های پوستی و خوردنش برای دیگر بیماری‌ها پیشنهاد می‌شود.

این عضو هیات علمی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی می‌گوید: برای استفاده از شیرابه آلوئه‌ورا باید برشی مورب و عمودی روی برگ آن بزنید تا شیرابه لزجش، خارج شود اما به منظور استفاده از ژل باید چند سانتی‌متر از برگ گیاه را ببرید و آن را پوست بکنید و بخورید یا به شکل موضعی مصرف کنید.

 ژل آلوئه‌ورا کاملا بی‌مزه است و به گفته این متخصص افزودن چاشنی‌هایی مانند آب لیموترش، نمک یا فلفل به آن ضرری ندارد. اگر احساس کردید مزه ژل تلخ است معنی‌اش این است که آن را به خوبی از پوست جدا نکرده‌اید در این‌گونه موارد می‌توانید پیش از مصرف، ژل را چند دقیقه در آب قرار دهید تا تلخی‌اش کاملا برطرف شود.

رضازاده توضیح می‌دهد: آلوئه‌ورا را می‌توان 2 تا 3 وعده در روز، هر بار به میزان 50 تا 100 گرم مصرف کرد و علاوه بر این که گیاهی دارویی است، مکمل غذایی مفیدی نیز به حساب می‌آید.

این متخصص شیمی دارویی استفاده از آلوئه‌ورا را در هر سنی بجز نوزادان و کودکان خردسال مفید می‌داند.

جادوگر در آپارتمان

به گفته رضازاده ، آلوئه‌ورا از طریق پاجوش تکثیر می‌شود و آب و هوای مناسب برای پرورش آن ، گرم است و به همین دلیل در آفریقا ، عربستان ، چین ، جبل‌الطارق، کشورهای مدیترانه‌ای و هندوستان می‌روید.

مناطق جنوبی کشورمان هم به دلیل آب و هوای گرم مستعد تولید این گیاه است و آلوئه‌ورا به شکل صنعتی در آنجا کشت می‌شود.

شما هم می‌توانید گلدانی کوچک از این گیاه را در آپارتمان نگه دارید به شرطی که آفتابی ملایم را برایش تضمین کنید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا